A legjobb munkahely

2012. 10. 17.

A legjobbak között a

KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft.

 

 
 
 
 
A legjobbak között a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft.
 
 
Az idén Kecskemétre került a legjobb munkahely díja.
 
A minősítést kiérdemlő cég a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft., a város hőszolgáltatója.
 
 
Napi Gazdaság  és az  AON Hewitt  közös felmérésén 2012-ben a legjobb munkahely az 50-250 főt foglalkoztató üzemméretű cégek versenyében a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. lett.
 
 
 
Komoly megtiszteltetés ez nekünk, TERMOSTAR-nál dolgozóknak, hiszen nap, mint nap ügyfeleinkért dolgozunk” - mondta a társaság ügyvezető igazgatója, Horváth Attila.
 
Mint elmondta, “minden siker közös, mert közös erőfeszítések vezettek idáig: a vezetőktől a karbantartóig, a pénzügyi osztály dolgozóitól az ügyfélszolgálatot vezető kollégákig mindenki megdolgozott a sikerért. Különösen büszke vagyok arra, hogy a Legjobb Munkahely díj a munkavállalóink önkéntesen kitöltött kérdőíveinek összesítése után került a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft-hez. Ez annak bizonyítéka, hogy a cég innovatív, hatékony és eredményközpontú újjászervezése, a vállalat hatékonyságának növelése célba ért, és megérte a fáradtságot. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink jó munkahelynek értékelik a TERMOSTAR-t, mert biztosak vagyunk abban, a jó munkahelyi légkör hatással van a mindennapi teljesítményünkre is. Ezzel a díjjal nyert a TERMOSTAR, nyertek ügyfeleink, fogyasztóink is, és nem utolsó sorban nyert szeretett városunk, Kecskemét is, hiszen a TERMOSTAR az első cég, mely első helyezést ért el ebben a versenyben” - hangsúlyozta a sajtótájékoztatón Horváth Attila, a vállalat vezetője.
 
A díj egy fontos mérföldkő társaságunk életében. Most megünnepeljük, majd holnaptól ebből merítünk erőt a továbblépéshez” - fogalmazott az igazgató úr, majd zárásul hozzátette: “a Legjobb munkahely díj egy visszaigazolása annak a munkának, amit a TERMOSTAR teljes munkatársi gárdája az elmúlt években a vállalat megújítása érdekében tett. Az irány tehát jó, ezt már egy nagy presztízsű díj is visszaigazolja, így megyünk tovább azon az úton, amit kijelöltünk magunknak. A célunk felépíteni a vidéki Magyarország leghatékonyabb és legjobb távhőszolgáltatóját“ - zárta szavait az ügyvezető igazgató.
 
 
 
Háttér
 
A Legjobb Munkahely Felmérés Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő átfogó kutatása. A Felméréssel a cél nem csupán az elkötelezettség fontosságának megmutatása - új küldetés, hogy az ügyfeleket komplex módon, a fenntartható üzleti sikerek megteremtésében is támogassa a díj.
 
A vizsgálódás terét ezért a kiemelkedően sikeres vállalatok és munkahelyek kulcstényezőivel is bővítették. Ezen túl a kutatás központjában az elkötelezettség mellett a vonzó munkáltatói arculat, a hiteles és felkészült felsővezetés, a teljesítményorientált kultúra és a fenntarthatóság szempontjai állnak.
 

Ültess fát!

2020. 08. 13.

Tegyük zöldebbé Kecskemétet

teljes hír »

Házon belül Termorzsival

2020. 05. 27.

Pályaművek megtekintése

teljes hír »

Váltson E-számlára!

2020. 04. 07.

 
Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot
 

teljes hír »