E-számla

 

 

Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot:


VÁLTSON E-SZÁMLÁRA!


Büszkék vagyunk rá, hogy a TERMOSTAR Kft. csapata a veszélyhelyzet idején is megbízható szolgáltatást nyújt több mint 40.000 kecskeméti fogyasztójának. Azért, hogy ez a jövőben is így lehessen, kérjük, hogy időben és pontosan rendezze számláját. Erre a legkényelmesebb megoldás az elektronikus számla!

 

Váltson e-számlára, és intézze távhős számláját


otthona biztonságából!


A biztonságos ügyintézés közös érdekünk! Ezért a TERMOSTAR Kft. most 1000 Ft jóváírásával köszöni meg, ha a csekkes befizetésről e-számlára vált, és legalább egy éven keresztül igénybe veszi az e-számla szolgáltatást.


RENDKÍVÜLI AKCIÓ! 

Azoknak a fogyasztóinknak, akik e-számlára váltanak és az év végéig hátralék nélkül, pontosan rendezik befizetéseiket, megduplázzuk a kedvezményt! Így összesen 2000 Ft kerül jóváírásra számlájukon.

A különleges akcióban rész vesznek jelenlegi e-számlás és egyéb módon befizetést teljesítő ügyfeleink is. Amennyiben az év végéig hátralék nélkül, pontosan teljesítik befizetéseiket, 1000 Ft-ot jóváírunk számlájukon!  


HOGYAN VÁLTHAT E-SZÁMLÁRA?

Kérjük, töltse ki honlapunkon az E-SZÁMLA REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt megnyíló regisztrációs ívet. Így a következő számla már nem postai úton érkezik Önhöz, hanem megadott e-mail címére küldjük. Az e-számlára váltás és az e-számla használata ingyenes.

 

Köszönjük együttműködését!


Ültess fát!

2020. 08. 13.

Tegyük zöldebbé Kecskemétet

teljes hír »

Házon belül Termorzsival

2020. 05. 27.

Pályaművek megtekintése

teljes hír »

Váltson E-számlára!

2020. 04. 07.

 
Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot
 

teljes hír »