Elkezdődött a belvárosi távhő- rendszer fejlesztése

2018. 09. 25.

Az új fogyasztók távhőrendszerre csatlakozását és a rendszer korszerűsítését célzó KEHOP 5.3.1. pályázat első ütemének keretében megkezdődött a TERMOSTAR Kft. belvárosi távhőrendszerének fejlesztése.

A beruházással kapcsolatos kérdésekkel hívja infóvonalunkat: 06 / 80 / 205-223
Megkezdődött a TERMOSTAR Kft. belvárosi távhőrendszerének fejlesztése

 

Tisztelt Partnereink!

 

Kecskeméten évről-évre új fogyasztók kívánnak csatlakozni a távhőhálózathoz. A megnövekedett igény szükségessé tette a TERMOSTAR Kft. távhőrendszerének bővítését. A távhőszolgáltatás mellett döntöttek a KIK-FOR irodaház, a Fókusz társasház, Fókusz Takarékszövetkezet, a Lővei Klára Kollégium, az OTP társasház, OTP Bank Nyrt., valamint a Kecskeméti Református Internátus és Konviktus tulajdonosai, illetve lakóközössége. A fejlesztés – amelynek köszönhetően csökkenthető a belvárosban a levegőbe jutó szennyező anyagok mennyisége – 2018. szeptember 24-én kezdődik meg.

A beruházásra az új fogyasztók távhőrendszerre csatlakoztatását és a rendszer korszerűsítését célzó KEHOP 5.3.1. pályázat első ütemének keretében kerül sor közel 300 millió forint értékben.

A munkálatok a következő utcákat és útszakaszokat érintik: Arany János utca, Koháry István körút (Fókusz társasház előtti szakasz), Csányi János krt. (KIK-FOR irodaház és OTP székház előtti szakasz), Hornyik János körút (Lővei Klára Kollégium előtti szakasz), Fráter György utca (körút felé eső szakasz). Ezeken a területeken részleges forgalomkorlátozásra lehet számítani. Az útlezárások – a közlekedés zavartalansága érdekében – elsősorban a parkolókat érinthetik.

A munkálatok miatt az érintett területen lévő társasházakban

 

 

2018. szeptember 26-án 7:00 órától

 szeptember 26-án 24:00 óráig

 
a melegvíz-szolgáltatás szünetel.


Amennyiben a munkát előbb sikerül befejezni,

a szolgáltatást a lehető leghamarabb újraindítjuk.

 


Azzal a meggyőződéssel kérjük türelmüket és megértésüket, hogy városunk egész közösségének érdekeit szolgáló beruházásról van szó. A TERMOSTAR Kft. fejlesztésének köszönhetően csökkenhet a város levegőjébe jutó szennyező anyagok mennyisége, amivel jelentős lépést teszünk közös célunk, a füstmentes belváros felé elérése felé.


Köszönjük együttműködésüket és segítségüket!

A beruházással kapcsolatos kérdéseikkel, kérjük, hívják a 06 / 80 / 205-223 telefonszámot.


Köszönettel: Horváth Attila s.k. ügyvezető igazgató

Kecskemét, 2018.09.19.

Ültess fát!

2020. 08. 13.

Tegyük zöldebbé Kecskemétet

teljes hír »

Házon belül Termorzsival

2020. 05. 27.

Pályaművek megtekintése

teljes hír »

Váltson E-számlára!

2020. 04. 07.

 
Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot
 

teljes hír »