Graffity Legal 2012

 
 
 
 
 
Graffity legálisan! A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. lehetőséget teremtett arra, hogy a fiatalok ezekben a napokban – „Környezettudatosan” témakörben – graffitiket készítsenek Kecskeméten, a széchenyivárosi Rüsselsheim játszótér melletti falakon. A művészi értékű alkotásokat szakmai zsűri értékeli, és a legjobb három alkotást sportvásárlási utalvánnyal jutalmazzák.
A verseny kedden délután vette kezdetét. Az első festékfújások kapcsán arról kérdeztük Horváth Attilát, a TERMOSTAR Kft. ügyvezetőjét, miért tartják fontosnak a graffitik legális készítését.
– Környezettudatos szolgáltatóként fontosnak tartjuk a szép, élhető környezet fenntartását. Sajnos városunk számos közintézményén, épületfalán, így cégünk hőközpontjain is gyakran láthatunk graffitiket. Mi nem a büntetés, a tettenérés hívei vagyunk, sokkal inkább a kommunikációé. Meggyőződésem, hogy ezek a falfirkák, rajzok többségében nem rongálási szándékkal készültek, hanem az alkotási vágy vezérelte a festékszóróval pingáló fiatalokat. Ezért döntöttünk úgy, hogy ennek legális keretet biztosítunk, így mindenki jól jár. A graffitisek élhetnek szenvedélyüknek, és a közvetlen környezetünk is szebb marad – hangsúlyozta.
– A Helpi vezetőjének, Szabó Csabának a segítségével találtuk ki ezt a graffitiversenyt, mellyel szeretnénk hagyományt teremteni. Félévente újrafestenénk a falakat, és így újabb és újabb fiataloknak adhatnánk lehetőséget a művészi önkifejezésre. A végső célunk természetesen az, hogy a jövőben minél kevesebb kárt okozzanak az épületek falán a nem legálisan graffitizők. 

Elkezdődött a belvárosi távhő- rendszer fejlesztése

2018. 09. 25.

Az új fogyasztók távhőrendszerre csatlakozását és a rendszer korszerűsítését célzó KEHOP 5.3.1. pályázat első ütemének keretében megkezdődött a TERMOSTAR Kft. belvárosi távhőrendszerének fejlesztése.

A beruházással kapcsolatos kérdésekkel hívja infóvonalunkat: 06 / 80 / 205-223

teljes hír »

Téli rezsi- csökkentés

2018. 03. 20.

 

a Kormány 39/2018. (III.12) Korm. rendeletének végrehajtásáról a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről

 

teljes hír »

2017 évi pályázatok

2017. 12. 18.

Információk a 2017. évi pályázatokról

 

teljes hír »

termostar

2016. 06. 16.

A megújuló hőforrás

teljes hír »