Ökopont játék

 

ARCHÍVUMBA HELYEZETT - NEM HATÁLYOS, illetve régebbi információkat tartalmazó anyag

 

ÖKOPONT JÁTÉK

 

 

Kerekes Patrik és édesanyja, Kerekes Nándorné Annamária nyerték azt a napelemes ÖKO hátizsákot, ami TERMOSTAR Kft. által a Távhőszolgáltatás Szakmai Napjához, illetve az Energiatakarékossági Világnap rendezvényeihez meghirdetett verseny fődíja volt.
 
 
 
 
 
A TERMOSTAR Kft. márciusban egy ÖKO Pontot alakított ki a telephelyén. Ahol onnantól kezdve bárki ingyen feltöltheti az elektromos kerékpárját.
 
A március 6-i átadási ünnepséggel egy időben megkezdődött egy játékos tippverseny is.
 
A játékban résztvevők feladata az volt, hogy tippeljék meg, a TERMOSTAR ÖKO Pont-ban teljesen feltöltött TORNÁDÓ típusú elektromos kerékpárral hány métert lehet megtenni.
 
A győztes nyereménye volt a napelemes ÖKO hátizsák.
 
Annamária - és persze Patrik – tippeltek a legközelebb a végeredményhez. Ők azt mondták, hogy 26.001 métert megy az elektromos kerékpár egy feltöltéssel.
A TERMOSTAR Kft. munkatársai azután elindultak a kétkerekűvel és 26.670 métert gurultak vele. 
 
A boldog nyertes elmondta, hogy azért tippelte ezt a számot, mert az édesapja Kecskeméten vett egy elektromos kerékpárt a Lakiteleken élő nagypapának. Majd „lábon”, azaz két keréken vitte ki Kecskemétről Lakitelekre.
Ez a távolság durván 26 kilométer volt.
 
Az A-Solar Nova hátizsákja bármikor, bárhol képes újra tölteni a mobil készülékeket. A táska tökéletesen használható kirándulások, kerékpározás vagy akár üzleti utazások alkalmával.
 
A táskába beépítettek egy 2,7W-os solar panelt, mely a Nap energiájának hasznosításával tudja tölteni az akkumulátort, amivel pedig számos mobil készülék – például navigációs készülék, GPS, mobil telefon, zene lejátszók, játék konzolok - akkumulátora újra tölthető.

                    

 

 

Köszönjük a játékban való részvételt!

 

 

 

 

 

Ültess fát!

2020. 08. 13.

Tegyük zöldebbé Kecskemétet

teljes hír »

Házon belül Termorzsival

2020. 05. 27.

Pályaművek megtekintése

teljes hír »

Váltson E-számlára!

2020. 04. 07.

 
Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot
 

teljes hír »