Online számla- befizetés gyorsan, egyszerűen

2020. 07. 08.

 

SimplePay – Online számlabefizetés gyorsan, egyszerűen

 

A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. Fogyasztói fizetési kötelezettségüknek az OTP Bank Nyrt. által biztosított SimplePay rendszer használatával is eleget tehetnek. Ezzel a szolgáltatással aktuális vagy korábbi számlájukat, esetleges hátralékukat gyorsan, biztonságosan és kényelmesen egyenlíthetik ki.

 

A befizetés a SimplePay bankkártyás fizetési megoldáson, zárt banki rendszeren keresztül történik az ügyfél- és bankkártya adatok megadásával. Fogyasztóink folyószámla és bankkártya adatairól a TERMOSTAR Kft. nem szerez tudomást, csak a befizetés sikerességéről. Az így kifizetett számlák 5 munkanapon belül kerülnek könyvelésre.

 

A SimplePay szolgáltatás a TERMOSTAR Kft. honlapján, a Bankkártyás fizetés menüpontból érhető el. ( https://szamla.termostar.hu/ )

 

 

A befizetéshez a következő adatokra van szükség:

- Vevő (Fizető)azonosító – A távhődíj számla esetén, a 3. oldalon található!

- Számla sorszáma

 

 

 

Ennek kitöltését követően a Befizető átlép az OTP Nyrt. által működtetett SimplePay felületére.

 

 

A befizetés előtt, kérjük, készítse elő bankkártyáját. Az alábbi adatokra lesz szüksége:

- Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)

- Lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)

- Érvényesítési kód (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt kérjük, hagyja üresen.

 

 

Biztonsági jó tanácsok

- Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényel bankjától, így a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.

- Készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!

- A fizetést követően mindig jelentkezzen ki a weboldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ.

- A kártyatársaságok sem e-mailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat! Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan e-mailt vagy telefonhívást kap, melyben arról tájékoztatják, hogy bankkártyájának adatait illetéktelenek szerezték meg, ne adja meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítse kártyakibocsátóját.

Ültess fát!

2020. 08. 13.

Tegyük zöldebbé Kecskemétet

teljes hír »

Házon belül Termorzsival

2020. 05. 27.

Pályaművek megtekintése

teljes hír »

Váltson E-számlára!

2020. 04. 07.

 
Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot
 

teljes hír »