Online számla- befizetés gyorsan, egyszerűen

2020. 07. 08.

 

SimplePay – Online számlabefizetés gyorsan, egyszerűen

 

A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. Fogyasztói fizetési kötelezettségüknek az OTP Bank Nyrt. által biztosított SimplePay rendszer használatával is eleget tehetnek. Ezzel a szolgáltatással aktuális vagy korábbi számlájukat, esetleges hátralékukat gyorsan, biztonságosan és kényelmesen egyenlíthetik ki.

 

A befizetés a SimplePay bankkártyás fizetési megoldáson, zárt banki rendszeren keresztül történik az ügyfél- és bankkártya adatok megadásával. Fogyasztóink folyószámla és bankkártya adatairól a TERMOSTAR Kft. nem szerez tudomást, csak a befizetés sikerességéről. Az így kifizetett számlák 5 munkanapon belül kerülnek könyvelésre.

 

A SimplePay szolgáltatás a TERMOSTAR Kft. honlapján, a Bankkártyás fizetés menüpontból érhető el. ( https://szamla.termostar.hu/ )

 

 

A befizetéshez a következő adatokra van szükség:

- Vevő (Fizető)azonosító – A távhődíj számla esetén, a 3. oldalon található!

- Számla sorszáma

 

 

 

Ennek kitöltését követően a Befizető átlép az OTP Nyrt. által működtetett SimplePay felületére.

 

 

A befizetés előtt, kérjük, készítse elő bankkártyáját. Az alábbi adatokra lesz szüksége:

- Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)

- Lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)

- Érvényesítési kód (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt kérjük, hagyja üresen.

 

 

Biztonsági jó tanácsok

- Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényel bankjától, így a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.

- Készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!

- A fizetést követően mindig jelentkezzen ki a weboldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ.

- A kártyatársaságok sem e-mailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat! Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan e-mailt vagy telefonhívást kap, melyben arról tájékoztatják, hogy bankkártyájának adatait illetéktelenek szerezték meg, ne adja meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítse kártyakibocsátóját.

Közlemény

2015. 10. 29.

Pályázati támogatás

 

 

teljes hír »

Közlemény

2014. 02. 01.

Pályázati támogatás

 

 

teljes hír »

A legjobb munkahely

2012. 10. 17.

A legjobbak között a

KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft.

teljes hír »

Közérdekű tájékoztató

2012. 09. 10.

Ügyfélszolgálati időpont egyeztetés

teljes hír »