Váltson E-számlára!

2020. 04. 07.

 
Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot
 

 

 

Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot:


VÁLTSON E-SZÁMLÁRA!


Büszkék vagyunk rá, hogy a TERMOSTAR Kft. csapata a veszélyhelyzet idején is megbízható szolgáltatást nyújt több mint 40.000 kecskeméti fogyasztójának. Azért, hogy ez a jövőben is így lehessen, kérjük, hogy időben és pontosan rendezze számláját. Erre a legkényelmesebb megoldás az elektronikus számla!

 

Váltson e-számlára, és intézze távhős számláját


otthona biztonságából!


A biztonságos ügyintézés közös érdekünk! Ezért a TERMOSTAR Kft. most 1000 Ft jóváírásával köszöni meg, ha a csekkes befizetésről e-számlára vált, és legalább egy éven keresztül igénybe veszi az e-számla szolgáltatást.


RENDKÍVÜLI AKCIÓ!

Azoknak a fogyasztóinknak, akik e-számlára váltanak és az év végéig hátralék nélkül, pontosan rendezik befizetéseiket, megduplázzuk a kedvezményt! Így összesen 2000 Ft kerül jóváírásra számlájukon.


A különleges akcióban rész vesznek jelenlegi e-számlás és egyéb módon befizetést teljesítő ügyfeleink is. Amennyiben az év végéig hátralék nélkül, pontosan teljesítik befizetéseiket, 1000 Ft-ot jóváírunk számlájukon! 

Az akció időtartama: 2020.04.01-től visszavonásig. 


A kedvezmény feltétele: Az akció keretében biztosított kedvezményre azok jogosultak, akik az akció időtartama alatt váltanak papíralapú számláról e-számlára, és az e-számla szolgáltatást legalább egy évig igénybe veszik. Amennyiben Ön egy éven belül visszatér papír alapú számlázásra, a kedvezmény összege visszavonásra kerül a következő számlájában.

Ehhez a regisztráció során nyilatkoznia kell arról, hogy a kedvezmény biztosítására tekintettel 12 hónapon keresztül fenntartja az e-számla igényét és a Szolgáltató által megküldött Távhőszolgáltatási számlák befizetését határidőre teljesíti.
HOGYAN VÁLTHAT E-SZÁMLÁRA?

Kérjük, töltse ki honlapunkon az E-SZÁMLA REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt megnyíló regisztrációs ívet. Így a következő számla már nem postai úton érkezik Önhöz, hanem megadott e-mail címére küldjük. Az e-számlára váltás és az e-számla használata ingyenes.

(Amennyiben nem sikerül a regisztráció aktiválása, továbbá kérdése merülne fel kérjük, vegye fel telefonos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06-76/44-80-10-es hívható telefonszámon).

A sikeres váltásról értesítést küldünk a megadott e-mail címre. Ezt követően a számlák elektronikusan kerülnek kiállításra és megküldésre, a továbbiakban papír alapú számlát és csekket nem postázunk.Köszönjük együttműködését!


Ültess fát!

2020. 08. 13.

Tegyük zöldebbé Kecskemétet

teljes hír »

Házon belül Termorzsival

2020. 05. 27.

Pályaművek megtekintése

teljes hír »

Váltson E-számlára!

2020. 04. 07.

 
Válassza a legbiztonságosabb számlabefizetési módot
 

teljes hír »